Waarom ga ik bloggen?

25/02/2018

Na een aantal jaren organiseren en fanatiek sporten wil ik mijn ervaringen delen. Ik ben meer dan een power chick. Mijn bedrijfje bestaat inmiddels vijf jaar. In augustus hét 6 jarig jubileum! Ik lees graag, maar schrijven is de laatste jaren minder geworden. En in mijn 30 jarige bestaan heb ik best al wat dingen gerealiseerd. Carriere dromen check, persoonlijke wensen check, nieuwe doelen stellen check; duurzame woning, blijven leren en ontwikkelen en liefde. Verder wil ik vooral kennis delen. 

 

Fit Lifestyle

Bekentenis: ik ben al 10 dagen niet in de de sportschool geweest waar ik lid van ben. Best wel apart voor iemand die voorheen 5-6 dagen in de week sportte, oftewel "een part-time job" erbij. De laatste tijd train ik meer thuis en neem ik voldoening met het woon-werk verkeer op de fiets. Morgen is er weer een nieuwe dag om naar de sportclub te gaan denk ik dan. Want ik ben nogsteeds snel op de trap en voel mij goed. De doelstellingen als atleet heb ik niet meer om dagelijks een x aantal push ups te kunnen doen binnen een bepaalde tijd. Natuurlijk vind ik het wel leuk om mijzelf uit te dagen. Die uitdagingen liggen steeds meer in kennis opdoen en hoe kan ik mijn website verder optimaliseren. Hoe ga ik de opgedane kennis van de afgelopen jaren deelbaar maken. Ik heb al een fit en gezond lichaam waar ik iedere dag dankbaar voor ben! Maar daar werk ik ook aan, iedere dag bewegen. Een sport meerdere uren in de week beoefenen, de trap nemen, boodschappen doen op de fiets, water drinken, zelf koken en geen idee hebben wat voor lekkers er in de wijk te koop is bij de lokale horeca ondernemingen. Leven zonder tv! Kortom weinig zitten in mijn vrije tijd buiten kantooruren.

 

Minimalism

We leven in een westerse wereld waar alles te koop is. Heel veel materialistische spullen. Ik ben juist aan het ontspullen in mijn tiny woning. Want wat moet ik met al die spullen die ik niet dagelijks gebruik. Weggeven aan familie of via facebook aan iemand die er blij van wordt, verkopen via marktplaats of in de recycle bak dumpen. Doe je mee?

De spullen die ik al heel lang heb zijn meestal aan vervanging toe, dan kies ik wel voor kwaliteit voor de lange termijn. Zoals vandaag een travel rugzak kopen waar mijn laptop in past. Ik nam weleens de doos van de laptop mee om te vervoeren. Na vier jaar is het wel tijd om te investeren in een goede tas en ondertussen ook ruimte maken om de vorige laptop op te ruimen en door te geven met winst. Ik benoem al vorige, maar eigenlijk heb ik er twee. Afscheid nemen had ik altijd wel moeite mee, maar dit jaar pak ik het toch anders aan. De afgelopen weken heb ik oude sportschoenen en kleding weggebracht, een deel van mijn meubels weggegeven en verkocht via marktplaats, spullen die al vier jaar in verhuisdozen verbleven heb ik ook gedag gezegd. Het geeft een heerlijk opgeruimd gevoel van vrijheid. Ik ben naakt geboren en bij het overlijden nemen we als mens ook niks mee. Alles is energie, wat we creeren, wat we voelen, wat we maken. Dus koester herinneringen en geniet van nog veel meer mooie dingen die gaan gebeuren.

 

Lekker hak op de tak weer, maar de eerste blog is eruit. Zijn er onderwerpen waar je heel graag meer over wilt weten en terug lezen in een blog? Laat het mij weten!

 

Liefs 

X

 

Laura Pauline


Laura Monathen

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

> Lees verder Laura Monathen

Calisthenics
trainer

> Lees verder Laura Monathen

PR, Social Media
Event Management

> Lees verder Laura Monathen