Transformatie in de energieke versnelling

05/06/2018

De afgelopen twee maanden is er veel gebeurt! Hieronder een opsomming waar ik mee bezig ben:

Bijlmer Barz, het calisthenics park 1102 is gereed voor gebruik! De streetworkout movement is in de buurt en zichtbaar aanwezig. Iedereen kan in de openbare ruimte gebruik maken van de Barmania.Pro toestellen. Elke dinsdag geef ik van 19.00 tot 20.00 uur een communty workout om lekker in beweging te komen.
Sportpark Bijlmer Barz heeft meegedaan aan de verkiezing beste bewonersinitiatief van 2017 in Bijlmer Centrum. Helaas niet gewonnen, maar woensdag 11 juli wel een artikel in het Parool.

 

Een maand lang is de startup Plygrnd.city actief in de wijk met Hoodlab, een buurtwoonkamer in Venserpolder, om de leefbaarheid te vergroten en daarvoor zijn talenten gezocht. Jong en oud denkt mee over problemen en oplossingen in de omgeving. Nog anderhalve week te bezoeken!

 

Ten slotte ben ik benoemd tot Energiecommissaris Amsterdam Zuidoost. First lady van de eerste lokale energiecommissie om samen met andere koplopers de energietransitie te versnellen. Ik heb een plan 'Venserpolder op schone energie' uitgewerkt. Graag ga ik in gesprek met mensen om ervoor te zorgen dat we bestaande gebouwen gaan isoleren, energie besparen en aardgasvrij worden. Voor meer informatie: https://02025.nl/


Laura Monathen

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

> Lees verder Laura Monathen

Calisthenics
trainer

> Lees verder Laura Monathen

PR, Social Media
Event Management

> Lees verder Laura Monathen