Over Laura Monathen

"Als je lekker in je vel zit, dan gaat alles beter".

Laura Monathen (1988) is een creatief econoom. Ze heeft diverse opleidingen gevolgd waaronder de studie commerciële economie International Events, Music and Entertainment studies. Geboren te Geleen, Limburg en woonachtig in Amsterdam Zuidoost. Ze is fulltime werkzaam bij een kantoor en volgt haar passie waaruit maatschappelijke projecten ontstaan. Kenmerkend is * BEWEGEN & VERBINDEN *.

 

Vanaf 2012 heeft Laura diverse duurzame projecten uitgevoerd in samenwerking met AgentschapNL, COS Limburg, Coöperatie Lijnspel, Funtrax, Gemeente Sittard-Geleen, Kiwanis Geleen, Land van Limburg, Milieugroep Sittard-Geleen, Nudge, Phoenix burnout centrum, Provincie Limburg, Vereniging Mondiaal Beleid, Stichting Limburg Elektrisch.

 

In 2014 maakte ze opnieuw kennis met krachttraining, met het eigen lichaamsgewicht. Ookwel calisthenics of streetworkout genoemd. De sport is een levensstijl. Een familie waarbij Laura thuis kwam, ze kreeg kansen die verder gaan dan haar dromen. De eerste wijze lessen waren "LOVE and Develop Yourself". Daarna wil ze andere vrouwen ondersteunen om sterker te worden, zowel mentaal als fysiek. Twee jaar later is er een Nederlandse opleiding via de AALO. Laura is een van de eerste studenten tot calisthenics trainer level 1 en fotomodel voor het studieboek.

 

Caliswattuh? Het woord calisthenics komt van de oude Griekse woorden 'kálos', wat mooi betekent, en 'sthénos', de betekenis kracht. MOOIE KRACHT. Het is de kunst om met het eigen lichaam in een atletisch gespierde fysieke te transformeren. De sport is al eeuwenoud. Het kan altijd en overal, IMAGINEERING maakt het tot een unieke belevenissport. Er zijn verschillende materialen als hulpmiddel te gebruiken.

 

Verandering:
Ondernemer met een passie voor een gezondere omgeving door te inspireren. Een vrouw met een missie om de wereld gezonder te maken middels duurzame evenementen, pr en coaching.

 

Recent benoemd tot Energiecommissaris Amsterdam Zuidoost. Laura is in 2018 niet alleen actief voor sport en bewegen, maar ook voor de energietransitie. De energieke samenleving van overvloed.


Media shortlist:

AD, RTL nieuws, Limburgs Dagblad, Eindhovens Dagblad, L1, 3FM, Zuidoost TV, Echo, Bijlmer & Meer, Het Parool.

Laura Monathen

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

> Lees verder Laura Monathen

Calisthenics
trainer

> Lees verder Laura Monathen

PR, Social Media
Event Management

> Lees verder Laura Monathen